BeSmå-dagen 2020

Vi vill hälsa er varmt välkomna till BeSmå-dagen 2020 som arrangeras som en digital konferens den 12 november. Konferensen kretsar kring fyra teman som återkommer igenom dagen.

 

PRAKTISKT

Inbjudan: Inbjudan kan laddas ner här.
Datum:
12 november 2020.
Tid: 9.30-15.30.
Plats: Digitalt, mer information kommer inför konferensen.
Kostnad: Gratis. Antalet deltagare kommer att begränsas för att anpassas utefter de tekniska förutsättningarna.
Anmälan: För att säkra din plats, fyll i anmälan på TMFs hemsida.

 

PROGRAM

Dagen är uppdelad i fyra pass. En introduktion till dessa, med hålltider, kan ses nedan. Håll ett öga på denna sida för uppdateringar om föredragshållare.

9.30-10.40 Välkomna. Senaste nytt och värden av energieffektivisering.

Dagen inleds med en trendspaning och presentationer från bland annat Energimyndigheten om det senaste inom energieffektiva småhus. Efter detta följer en introduktion från energi- och klimatrådgivningen om vilka faktorer som är viktiga för småhusägare och passet avslutas med en panel om hur t.ex. solceller, energi- och miljömärkningar och bergvärme bidrar till fastighetsvärdet.

11.00-12.00 Beteenden och vanor.

Hur skapar man en vana? Och går det se typer av beteende i energianvändning? Detta pass ger en inblick i vilken roll beteendefrågor kan ha för en effektiv energianvändning och inkluderar en paneldiskussion om de viktigaste frågorna för framtidens effektiva småhus.

13.00-14.00 Forskning och aktuella projekt, del 1.

Efter lunchen presenteras det senaste inom forskningen kopplat till energieffektiva småhus, samt aktuella projekt inom BeSmå. Detta delas upp i två pass.

114.20-15.30 Forskning och aktuella projekt, del 2, samt avslutning.

I det avslutande passet fortsätter presentationer och frågor kring forskning och aktuella projekt inom BeSmå. Dagens avslutas med att återigen blicka mot framtiden, denna gång för BeSmå.