Webbinarium 23 april och 10 juni om Energismarta hem och Energieffektiviseringspotential i småhussektorn

Den 23 april höll BeSmå ett webbinarium om Energismarta hem och styrning av uppvärmning med resultatåtergivning av tidigare genomförd förstudie. Mer information om förstudien och fortsatt arbete inom området finns på projektsidan. Nedan finns länkar till presentationen i pdf samt inspelning från webbinariet.

Bland annat presenterades den kartläggning av smarta produkter och deras energibesparingspotential som genomfördes under förstudien.

Den 10 juni arrangeras nästa resultat-webbinarium av BeSmå. Då presenteras resultatet av den nya kartläggning som BeSmå låtit gör av energieffektiviseringspotentialen i småhussektorn. Inbjudan finns här samt på BeSmås hemsida. Än finns det möjlighet att anmäla sig.