Ny organisation i BeSmå

Vi kan äntligen meddela att vi på Anthesis och våra konsortiekollegor på Aktea, ESAN Energi, Nitton energikonsult och Borg&Co har vunnit Energimyndighetens uppdrag att koordinera BeSmå-nätverket under de närmaste åren. Avtalet är tecknat för två år med möjlighet till förlängning så att det blir fyra år, och vi är jätteglada att vi får äran att koordinera det här fantastiska nätverket.

Vi är tre personer som huvudsakligen kommer att sköta koordineringen, och vi jobbar alla på Anthesis. De ni kommer att möta i det här uppdraget är Agneta Persson, Kristina Landfors och Hanna Westling. Sedan kommer det med säkerhet att bli ett antal andra personer från som medverkar i BeSmå-förstudier och projekt.

Vi ser mycket fram emot att fortsätta arbetet med BeSmå tillsammans med er. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss!