BeSmå-dagen 2021

Vi vill hälsa er varmt välkomna till BeSmå-dagen 2021 som arrangeras som en digital konferens den 11 november. Konferensen är indelad i fyra pass med fokus på en energi- och klimateffektiv småhussektor.

PRAKTISKT

Inbjudan: Inbjudan kan laddas ner här.
Datum:
 11 november 2021.
Tid: 9.30-15.30.
Plats: Digitalt, teknisk information kommer inför konferensen.
Kostnad: Gratis. Antalet deltagare kommer att begränsas för att anpassas utefter de tekniska förutsättningarna.
Anmälan: Sker genom denna länk.

PROGRAM

Dagen är uppdelad i fyra pass. En introduktion till dessa, med hålltider, kan ses nedan. Håll ett öga på denna sida för uppdateringar om föredragshållare.

9.30-10.40 Välkomna. Senaste nytt och omvärldsspaning.

Dagen inleds med trendspaning och presentationer från bland annat Energimyndigheten om det senaste inom energieffektiva småhus. Efter detta följer en presentation och paneldiskussion kring materialbrist, ökade materialpriser och dess påverkan på energianvändning och klimatavtryck i småhussektorn som varit på mångas läppar den senaste tiden.

11.00-12.00 Framtidens villaägare.

Du sköna nya värld? Mäklarsamfundet presenterar sin rapport om hur megatrender formar framtidens bostadsmarknad och vi får också höra en presentation om vilka risker som försäkringsbranschen ser kopplat tillklimatförändringar. Även detta pass avslutas med en paneldiskussion. Denna gång om vilka frågor som är särskilt viktiga för framtidens effektiva småhus.

13.00-14.10 Forskning och aktuella projekt, fokus nyproduktion.

Efter lunchen presenteras det senaste inom forskning kopplad till energieffektiva småhus, samt aktuella projekt inom BeSmå. Detta pass har främst fokus på nyproduktion av småhus.

14.30-15.30 Forskning och aktuella projekt, fokus befintliga småhus och arbetet inom BeSmå, samt summering av dagen.

I det avslutande passet fortsätter presentationer och frågor kring forskning och aktuella projekt inom BeSmå, denna gång med fokus på befintliga småhus. Dagens avslutas med att återigen blicka mot framtiden, denna gång för BeSmå.